Solar termékek kezelése

Segítünk abban, hogy a legtöbbet hozzad ki a napfényből!
 

Kezd el használni a nap energiáját!

Választékunkban számos napelemes, szolár, termék található, kezdve a funkcionális, technikai reflektorokat magas lumen értékekkel, egészen a kellemes és jó hangulatért felelős dekoratív termékekig, melyek a legtöbb kültéri környezetben alkalmazhatók!

Minen napelemes terméknek napfényre van szüksége, és mindegyikük kültéren alkalmazható! A maximális töltöttség eléréséhez megfelelően napfényes helyre van szüksége ahhoz, hogy tartós és erős fényt biztosítson a sötét órákban. Termékeinkben egy vagy több, teljesítménytől függően, újra tölthető akkumulátor van, melyek töltését a nap segíti!

 

Okos funkciók a kényelmes használathoz

Összes napelemes termékünk alkonykapcsolóval ellátott, így autómatikusan felkapcsolnak a sötétedéskor, és lekapcsolnak pirkadatkor. További okos funkció, hogy bizonyos termékeink mozgásérzékelővel ellátottak, így mozgás esetén felkapcsolnak, majd vagy egy gyengébb fénnyel tovább világítanak, vagy teljesen lekapcsolnak. Kényelmes és egyszerű!

 

Szolár termékek 3 nagy előnye

 

Környezetbarát

Az energiatakarékos LED világításhoz szükséges összes energia természetesen a napból származik.

Egyszerű

Nincs szükség áramra vagy vezetékelésre

Praktikus

A beépített fényérzékelő automatikusan be- és kikapcsolja

Nagy fényerő, fényesebb fény

 

Néhány napelemes termék a hangulatos légkör megteremtéséért felelős, vagy a kert dekoratív díszítéséért. Ezen termékek fényereje alacsonyabb, tökéletesek a nyári kerti partikra, vagy kerti dekorációra.

 

Más termékeknek viszont kifejezett funkciójuk van, emiatt technikailag is fejlettebbek! Ezeknek nagyobb fényerejük van  és erősebb fényt adnak, így alkalmasak arra, hogy megvilágítsák akár a homlokzatot, vagy a járdát!

Elhelyezés

 

A napelemnek a teljes hatás eléréséhez a nap felé kell néznie.

Viszont bizonyos termékeknél a napelemnek valamilyen szinten rejtve kell lennie az esztétika miatt, így fontos a jó hely és termék megválasztása ahhoz, hogy kiválasztott napelemes lámpánk tökéletesen működjön töltési időben, mind pedig a sötétedést követően!

Töltés és Működési idő

A szolár termék akkumulátorait a nap tölti föl. A legjobb hatás elérése érdekében minden évszakban cseréljük ki az akkumulátorokat. 

Egy egyszerű egy LED-es lámpa működéséhez elegendő csak néhány órányi töltés, viszont a magasabb fényerejű, modernebb termékeknek több órán át tartó közvetlen erős napfény szükséges az optimális töltöttség eléréséhez.

A működési idő természetesen függ a lámpa teljesítményétől, mivel a nagyobb és fényesebb fényerejű termékek több energiát fogyasztanak, mint a dekorációs célú lámpák.

A szolár termékek télen is kint hagyhatók, de természetesen ebben az időszakban kevesebb ideig tudnak töltődni, emiatt rövidebb ideig üzemelnek a sötét időszakban.

Akkumulátor gondozása

 

Ha egy új napelemes lámpát üzemelünk be, vagy kicseréljük benne az akkumulátort, a tökéletes működésig néhány erős napsütéses napra van szükség, amiatt, hogy az akkumulátorok a teljes töltöttséget elérjék. Ezután, ennek köszönhetően, és ha a lámpa helyét megfelelően választottuk ki, lámpák megkezdi tökéletes működését!

Szolár termékünk karbantartása

 

Ahhoz, hogy szolár lámpánkat több évszakon keresztül élvezhessük, ne felejtsük el néhányszor megtisztítani a panelt. Ehhez használjunk puha anyagot, és mosószer nélküli langyos vizet! Rendszeresen ellenőrizzük az elemtartót és távolítsuk el az esetleges korróziót! Minden évszak után cseréljük ki az akkumulátort az annak megfelelővel! A napelemes lámpánk télen is használható, ha viszont még is bevinnénk, tisztítsuk meg és tartsuk száraz helyen, az akkumulátorokat pedig távolítsuk el belőlük.

Nézd meg széles kültéri termékkínálatunkat nem fogsz csalódni!
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.