Diner

EGYSZERŰ és GYORS!


- Tölts fel öt gyertyát egy töltővel, és mindegyiket gyújtsd be egy gombnyomással.

 

KÖLTSÉGHATÉKONY


- Cseréld ki a csöpögő viaszgyertyákat és a drága teamécseseket éttermedben olyan termékre, amelyet újra és újra felhasználhatsz.

 

RUGALMAS


- Kezd el egy kezdőkészlettel, és bővítsd ki a gyertyák számát amennyiere szükséged van.

 

BIZTONSÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT


- Hangulatosság tűzveszély nélkül, amely szintén környezetbarát.

 

BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI EGYBEN


- DINER termékünk szabadtéren is használható.

 

A Diner egy új LED-es gyertya koncepció, intelligens kialakítással, amely tökéletesen alkalmas a közterületek, például éttermek, kávézók, szállodák, fürdők vagy irodák légkörének hangulatos kialakítására. Felejtsd el a csepegő viaszt és a drága teamécseseket, amelyek mindig meg kell venni, hogy világíthassál. A lámpák gyorsan tölthetők egy micro USB töltővel, öt porttal. A lámpa egy gombnyomással könnyedén bekapcsolható. Az indító készlet öt lámpát és egy töltőt tartalmaz, amely könnyen bővíthető a szükséges lámpák számával.
A mágneses aljal rendelkező LED gyertyák könnyen rögzíthetők bármilyen fém felületen. Fejtetőre is fordíthatók, mivel a beépített gravitációs érzékelő úgy állítja, hogy a láng mindig a megfelelő irányba égjen. Mérete miatt a Diner tökéletesen illeszkedik egy kis asztalhoz vagy bárhoz, valamint fénye beállítható villogásra, elhalványulásra vagy állandó fényre. A Diner kültéri használatra engedélyezett. A lehetőségek végtelenek!
Termékekért katt a képre
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.